Hoofdbeeld voor
Vraag
Help ons om TerraTones, een succesvolle productlijn van Mosa in Maastricht, succesvol te positioneren in de consumentenmarkt. TerraTones bestaat uit drie series onderscheidende wand- en vloertegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau. Onlangs heeft Mosa met TerraTones de Interior Innovation Award 2011 gewonnen in de categorie wand-vloer-plafond.
Aanpak
Mosa wil een toonaangevende rol spelen bij architectonische ontwerpen van nu en morgen. Aandacht voor innovatie en design zijn belangrijke waarden voor Mosa. DOOR heeft deze kernwaarden vertaald naar een, op consumentenmarkt, gerichte informatieve website en bijbehorende trailer die een grote rol spelen in de verdere communicatie.
Resultaat
Het tot nu behaalde resultaat is een sterke identiteit van de productlijn TerraTones met een succesvolle verkoop op de Woonbeurs in Amsterdam Rai.

trailer Woonbeurs Amsterdam Rai

Klant: Mosa.

website Terra Tones

Los beeld van case 'Resultaat'
4-delige beschrijving van case 'Resultaat' 4-delige beschrijving van case 'Resultaat' 4-delige beschrijving van case 'Resultaat' 4-delige beschrijving van case 'Resultaat'

trailer Terra Tones